Nowość! Płać gotówką, kartą lub szybkim przelewem!
ZUPY
-
TRADYCYJNY ROSÓŁ Z MAKARONEM
-
POMIDOROWA Z MAKARONEM
-
ŻUREK Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ PODAWANY Z PIECZYWEM
-
FLAKI PODAWANE Z PIECZYWEM
-
ZUPA GULASZOWA PODAWANA Z PIECZYWEM
-
KREM Z PIECZONYCH POMIDORÓW Z MINI MOZZARELLĄ I GRZANKĄ SEROWĄ
DLA DZIECI
-
PANIEROWANY FILECIK Z KURCZAKA Z FRYTKAMI I SURÓWKĄ
-
SPAGHETTI BOLOGNESE
DANIA GŁÓWNE
-
FILET PANIEROWANY W PANKO Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ
-
DEVOLAY Z MASŁEM Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ
-
MEGA ŻERBERKO Z FRYTKAMI I SURÓWKĄ
-
PLACEK PO WĘGIERSKU Z SURÓWKĄ I SOSEM CZOSNKOWYM
-
POLĘDWICZA W SOSIE GRZYBOWYM Z KLUSKAMI ZIEMNIACZANYI I BURACZKIEM ZASMAŻANYM
-
SANDACZ POD SOSEM POROWYM Z PUREE I WARZYWAMI GOTOWANYMI
-
KARCZEK DUSZONY W SOSIE WŁASNYM Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI I BURACZKIEM ZASMAŻANYM
-
DEVOLAJ Z SEREM Z PUREE ZIEMNIACZANYM I SURÓWKĄ Z CZERWONEJ KAPUSTY
-
FILET POD SOSEM GORGONZOLA Z ZIEMNIAKAMI ZAPIEKANYMI I SAŁATKĄ WIOSENNĄ
-
WĄTRÓBKA DROBIOWA Z CEBULKĄ Z PUREE ZIEMNIACZANYM I OGÓRKIEM KISZONYM
-
ROLADA DROBIOWA FASZEROWANA MIĘSEM MIELONYM I SUSZONYM POMIDOREM PODAWANA Z GNOCCHI I LEKKĄ SAŁATĄ Z SOSEM VINEGRETEM
-
SCHAB Z KOŚCIĄ Z ZIEMNIAKAMI I KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ
-
MEGA ŻEBERKO (POŁOWA PORCJI MIĘSA) Z FRYTKAMI I SURÓWKĄ
-
SZASZŁYK Z POLĘDWICY WIEPRZOWEJ Z ZIEMNIAKAMI OPIEKANYMI I SAŁATKĄ GRECKĄ
-
SCHAB DRWALA PODAWANY Z DWOMA PLACKAMI ZIEMNIACZANYMI I KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ Z DODATKIEM ŚMIETANY
MĄCZNE
-
PIEROGI Z MIĘSEM (7 SZT) NA KAPUŚCIE ZASMAŻANEJ
-
NALEŚNIKI Z KURCZAKIEM, PIECZARKĄ, POREM, CEBULKĄ POD SOSEM ŚMIETANOWYM
-
NALEŚNIKI NA SŁODKO (Z SEREM DŻEMEM LUB NUTELLĄ)
-
PIEROGI RUSKIE Z OKRASĄ (7 SZT)
-
PIEROGI ZE SZPINAKIEM (7 SZT) PODAWANE Z MASEŁKIEM LUB SOSEM GORGONZOLA
PASTY
-
Z KURCZAKIEM POD SOSEM GORGONZOLA Z POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI I SZPINAKIEM
-
Z KURCZAKIEM POD SOSEM GRZYBOWYM Z SUSZONYMI POMIDORAMI CZOSNKIEM I KREMOWYM SOSEM
SAŁATKI
-
Z KURCZAKIEM, MIXEM SAŁAT, POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI, POMIDORAMI SUSZONYMI, PESTKAMI SŁONECZNIKA PODAWANA Z TORTILLĄ Z PESTE BAZYLIOWYM
-
Z PANIEROWANYM CAMEMBERTEM NA RUKOLI Z POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI, ŻURAWINĄ, PESTKAMI SŁONECZNIKA I PALUSZKAMI GRISSINI
DANIE DNIA
-
I TYDZIEŃ PONIEDZIAŁEK
I. Barszcz biały
II. Schab po wiedeńsku z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej -
I TYDZIEŃ WTOREK
I. Zupa jarzynowa z makaronem
II. Filet pod sosem curry z kopytkami, kalafior z masłem i bułką -
I TYDZIEŃ ŚRODA
I. Krupnik z perłową kaszą kuskus
II. Roladka wieprzowa z cukinią i serem mozzarella, ziemniaki zapiekane, surówka z czerwonej kapusty -
I TYDZIEŃ CZWARTEK
I. Krem ze szparagów z ostrą oliwą i grzanką
II. Udko pizzowe, frytki belgijskie, surówka z marchewki -
I TYDZIEŃ PIĄTEK
I. Zupa ogórkowa
II. Ryba w panierce z mąki kukurydzianej, risotto, warzywa gotowane -
I TYDZIEŃ SOBOTA
I. Kartoflanka z boczkiem
II. Polędwiczka w sosie kurkowym, kasza gryczana, surówka -
II TYDZIEŃ PONIEDZIAŁEK
I. Kapuśniak
II. Pulpety drobiowe w sosie serowym, kluski śląskie, marchewka z groszkiem -
II TYDZIEŃ WTOREK
I. Pieczarkowa z makaronem
II. Sznycel wieprzowy w panierce osianej, ziemniaki, kapusta młoda -
II TYDZIEŃ ŚRODA
I. Chrzanowa z jajkiem
II. Filet w cieście francuskim ze szpinakiem pod sosem z marynowanego pieprzu, bukiet warzyw -
II TYDZIEŃ CZWARTEK
I. Zupa pomidorowa z makaronem
II. Schab w panko, frytki, surówka z pora i marchewki -
II TYDZIEŃ PIĄTEK
I. Koperkowa
II. Mielony kotlet rybny, puree ziemniaczane, surówka z kiszonej kapusty -
II TYDZIEŃ SOBOTA
I. Zupa z czerwonej soczewicy
II. Filet po hawajsku, łódeczki ziemniaczane, sałatka wiosenna -
III TYDZIEŃ PONIEDZIAŁEK
I. Zupa szczawiowa z ziemniakami
II. Schab z pieczarką i serem, ziemniaki zapiekane, surówka żydowska -
III TYDZIEŃ WTOREK
I. Minestrone z zacierkami
II. Devolay z masłem, puree ziemniaczane, pomidor z cebulą i śmietanką -
III TYDZIEŃ ŚRODA
I. Żurek z białą kiełbasą
II. Kotlet siekany z cebulką, ziemniaki, mizeria -
III TYDZIEŃ CZWARTEK
I. Chłodnik z marchwi z kolendrą
II. Filet z kurczaka w tempurze, kuleczki zasmażane, surówka -
III TYDZIEŃ PIĄTEK
I. Toskańska zupa z fasolą jaś
II. Ryba pod pierzynką serową, pęczotto, brokuł w panierce panko -
III TYDZIEŃ SOBOTA
I. Brokułowa
II. Pieczeń pod sosem myśliwskim, kluseczki śmietankowe, kapusta modra -
IV TYDZIEŃ PONIEDZIAŁEK
I. Botwinka
II, Filet grillowany, ryż, leczo warzywne -
IV TYDZIEŃ WTOREK
I. Zupa neapolitańska
II. Schab w sosie miodowo-musztardowym, kaszotto, buraczek zasmażany -
IV TYDZIEŃ ŚRODA
I. Chłodnik z zielonego groszku podawany z oliwą i płatkami migdałów
II. Udko z kurczaka, talarki, surówka -
IV TYDZIEŃ CZWARTEK
I. Rosół z makaronem
II. Szyn ka w sosie paprykowym, kluski śląskie, marchewka karmelizowana -
IV TYDZIEŃ PIĄTEK
I. Krupnik z pomidorami
II. Ryba w panierce panko, puree ziemniaczane, fasolka szparagowa z bułką
-
IV TYDZIEŃ SOBOTA
I. Zupa porowa z makaronem
II. Nuggetsu z kurczaka, frytki, surówka -
V TYDZIEŃ PONIEDZIAŁEK
I. Zupa kurpiowska
II. Schab zapiekany z porem i suszonymi grzybami. kopytka szpinakowe, colesław -
V TYDZIEŃ WTOREK
I. Zupa z fasolą szparagową
II. Kotlety pożarskie, frytki, surówka z rzodkiewki, ogórka, cebuli i koperku z jogurtem naturalnym -
V TYDZIEŃ ŚRODA
I. Zupa duńska
II. Schab z salsą pomidorową z mozzarellą, risotto, surówka -
V TYDZIEŃ CZWARTEK
I. Flaki wegetariańskie
II. Wątróbka drobiowa z cebulką, puree ziemniaczane, surówka z ogórka kiszonego -
V TYDZIEŃ PIĄTEK
I. Chłodnik z botwinki
II. Ryba w płaszczyku ziemniaczanym, ziemniaki zapiekane, surówka z marynat -
V TYDZIEŃ SOBOTA
I. Kalafiorowa
II. Schab górala z boczkiem i oscypkiem, ziemniaki w mundurkach, sos tzatziki
FAST FOOD
-
BURGER WOŁOWY Z SAŁATĄ, POMIDOREM, OGÓRKIEM MARYNOWANYM, CEBULĄ, SEREM I SOSEM BBQ I MAJONEZEM PODAWANY Z FRYTKAMI
-
BURGER Z PANIEROWANYM CAMEMBERTEM, SAŁATĄ, POMIDOREM, OGÓRKIEM MARYNOWANYM, CEBULĄ, SEREM, SOSEM BBQ I MAJONEZEM PODAWANY Z FRYTKAMI
-
POLSKI HOT-DOG Z KIEŁBASĄ, KARMELIZOWANĄ CEBULĄ, CEBULKĄ PRAŻONĄ, OGÓRKIEM MARYNOWANYM PODAWANY Z KETCHUPEM I MUSZTARDĄ